Nieuwe serie Recht uit het Hart met Anita Witzier

Nieuwe serie Recht uit het Hart met Anita Witzier

Geschreven door Pieter Jongsma

Anita Witzier wordt het gezicht van het KRO-programma Recht uit het Hart. Het tweede seizoen is vanaf 5 juli (21.20 uur, Nederland 2) weer op de buis te zien. De opnames zijn in april en mei gepland. In elke aflevering van Recht uit het Hart zien we twee inspirerende, ingrijpende verhalen van bekende en minder betekende nederlanders. Na afloop van het verhaal begeleid Anita Witzier de vragen die uit de zaal komen.

 

Anita Witzier: Ik vind het erg bijzonder om onderdeel te zijn van dit programma. De spreker stelt zich kwetsbaar op door een heftige gebeurtenis uit zijn of haar leven te delen met het publiek en de kijker. Het zijn stuk voor stuk verhalen die je aan het denken zet en ook pittige reacties kunnen opleveren. Door de vragen uit het publiek te begeleiden hoop ik de onderwerpen bespreekbaar te maken en de betrokkenen met een voldaan gevoel te laten terugkijken op de uitzending.

 

Recht uit het Hart wordt geproduceerd door CTM Nada in samenwerking met de KRO. Deze tweede serie bestaat uit acht afleveringen met twee indringende verhalen per aflevering.

 

Recht uit het Hart, vanaf vrijdag 5 juli om 21.20 uur op Nederland 2.