'RTL werkt aan terugkeer Dancing with the Stars'

'RTL werkt aan terugkeer Dancing with the Stars'

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL en producent Blue Circle lijken aan een terugkeer te werken van de succesvolle dansshow Dancing with the Stars. Dat blijkt uit een oproep van producent Blue Circle. Het programma keert mogelijk na zes jaar terug op de Nederlandse televisie. Volgens de producent keert het programma in 2019 terug, het is niet duidelijk of RTL4 het programma gaat uitzenden.

Dancing with the Stars werd voor het eerst uitgezonden in het najaar van 2005. Het populaire programma dat een Nederlandse versie van de Britse Strictly Come Dancing is was vijf seizoenen lang te zien bij RTL4.

De presentatie was toen onder andere in handen van Ron Brandsteder, Sylvana Simons, Lieke van Lexmond en Beau van Erven Dorens. In 2012 blaasde het toenmalige AVRO - nu AVROTROS - nieuw leven in de show. Reinout Oerlemans maakte toen zijn presentatiedebuut.

Sind oktober van dit jaar is Dancing with the Stars te zien in Vlaanderen, het programma wordt daar uitgezonden onder dezelfde naam op de zender VIER. Jan Kooijman is te zien in de jury van de show.

Foto: RTL