Albert Verlinde werkt aan terugkeer op televisie

Albert Verlinde werkt aan terugkeer op televisie

Geschreven door Pieter Jongsma

Albert Verlinde werkt aan een terugkeer op televisie. De tv-comeback van de voormalige entertainment deskundige van RTL Boulevard kan zowel plaatsvinden bij RTL als bij Talpa.

Dat heeft Verlinde maandag laten weten in RTL Boulevard, waarin hij een interview gaf over de musical Mamma Mia.“We gaan het afwachten. Het kan RTL zijn of SBS zijn, maar dat ik weer iets op tv wil doen, dat klopt“, liet de show kenner weten. Toch zat Albert niet echt te wachten op de vraag van de Boulevard-verslaggever.


“We hebben hem ook nog even gesproken over zijn tv-werkzaamheden. We zijn natuurlijk heel benieuwd wat hij en of hij nog wat gaat doen op tv. We spraken hem daar natuurlijk over en dat vond hij in eerste instantie niet zo leuk, want hij zei: ‘Dat gaat niet over Mamma Mia.’”, zo laat Luuk Ikink weten.

Afgelopen voorjaar gingen er verschillende geruchten over dat Albert samen met Winston voor SBS6 een RTL Boulevard 2.0 zou gaan maken. “Het zou geen raar idee zijn. Laat ik het zo zeggen: dat het totale onzin is allemaal, dat is het ook niet. Waar rook is, is soms vuur“, zei Gerschtanowitz daarover.

Foto: RTL / Nick van Ormondt