Kassa's Belbus heeft nieuwe bestuurder

Kassa's Belbus heeft nieuwe bestuurder

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator Renze Klamer neemt de komende weken de Belbus over. Dat maakte hij woensdag zelf bekend via Twitter. 'Nieuwsflash! De komende weken verzorg ik de Belbus-rubriek van @kassa_bnnvara! Groetjes van je belbusboy' aldus Renze. De Belbus is een vaste rubriek in het consumentenprogramma Kassa. In de Belbus worden consumenten met problemen geholpen.

Renze neemt de Belbus tijdelijk over van Amber Kortzorg. Zij neemt op haar beurt de presentatie van Kassa weer voor haar rekening. Zij vervangt Brecht van Hulten, die herstellende is van een hersenschudding. De afgelopen weken was Amber al vaker te zien als presentatrice van Kassa.

Twee weken was er een speciale uitzending van de Belbus te zien. Toen presenteerde Amber een speciaal Belbus Gala. In dit Gala kwamen allerlei fragmenten uit de Belbus van 2018 aan bod. Veel mensen die de Belbus nodig hadden zaten in het publiek. Vorige week kondigde Amber zichzelf nog aan. Toen was zij nog gewoon te zien met de Belbus. Maar vanaf nu krijgt zij tijdelijk hulp van Renze.

Kassa is iedere zaterdagavond om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: Pim Hendriksen