RTL met Nederlandse versie Love Island

RTL met Nederlandse versie Love Island

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL komt in het voorjaar met de Nederlandse versie van de succesvolle serie Love Island. Na het grote succes van Temptation Island en de VIPS-editie komt de tv-zender nu met een Nederlandse variant.

Love Island is de ultieme datingshow vol flirten, jaloezie, afwijzing en plezier, voor Nederlandse en Vlaamse singles die op zoek zijn naar ware liefde. De singles brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie.

In de datingshow bepalen de kijkers welke stelletjes in de show blijven en wie zich het sterkste koppel mag gaan noemen. Vanaf morgen kunnen singles zich aanmelden voor de Nederlandse variant.

Via de ‘Love Island’-app kan het publiek onder andere stemmen op hun favoriete of minst favoriete koppel, en nieuwe potentiële deelnemers. Op deze manier beslissen de kijkers eindeloos over het (liefdes)lot van de singles. Welke deelnemers vinden de liefde, vormen het sterkste koppel én weten de kijkers voor zich winnen?

‘Love Island’ is een format van ITV Studios Entertainment, geproduceerd in samenwerking met de Motion Content Group en gedistribueerd door ITV Studios Global Entertainment. Het format is ook verkocht in de Scandinavische landen, Australië, Duitsland en de VS. De Nederlands-Vlaamse versie van Love Island is een coproductie van Lecter Media en ITV Studios Nederland.

 

De Nederlandse versie van Love Island is van mei te zien bij RTL5 en Videoland.