Love Island 2021: De eerste week zit er op voor de islanders
Bron: Videoland

Love Island 2021: De eerste week zit er op voor de islanders

Geschreven door Sandra van Duijvenvoorde Laatste update:

Elke zondag blikken we terug op de meest opvallende gebeurtenissen van Love Island. 

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zo ver, het nieuwe seizoen van Love Island ging van start. Op het mooie Marbella verzamelen zich 10 singles om de liefde van hun leven te vinden. Dat doen ze dit jaar in een nog mooiere villa dan andere jaren (dat zwembad!). Ze moeten elkaar in 5 weken zo goed mogelijk leren kennen en kijken of er een klik ontstaat. In de eerste week gebeurden er gelijk al zoveel dingen, dat ik jullie graag even bijpraat.

De bombshells

De eerste koppels waren nog maar net gevormd en daar waren ze al, de eerste twee nieuwe islanders. Tot grote schrik van de dames op het eiland waren het twee vrouwelijke nieuwkomers, Carlyn en Esmee. Ook zij zijn gearriveerd om hun ware liefde te vinden op Love Island. Ze mogen dan ook beide twee jongens kiezen voor een date. Carlyn gaat voor Morris en Joey, Esmee gaat voor Job en Ali. Wanneer Carlyn en Esmee hun nieuwe koppel mogen vormen, kiest Carlyn voor Morris en Esmee voor Job. Dit zorgt ervoor dat Rowenna en Rosa vanaf dat moment singles zijn. 

Bromance

Wie de eerdere seizoenen van Love Island heeft gevolgd, weet dat de islanders het in de meeste gevallen goed met elkaar kunnen vinden. Soms zelfs zo goed dat er een ware ‘bromance’ ontstaat. Vorig seizoen waren Luca en Mac onafscheidelijk en nu lijkt het erop dat Morris en Job zo’n zelfde band gaan creëren. Als ze maar niet vergeten dat ze hier voor de vrouwen zijn.

Plottwist! 

Rosa bleef aan het einde van de herkoppeling als single over. Normaal gesproken houdt dat in dat zij de villa zou moeten verlaten. Dit keer niet. Rosa heeft namelijk het hartje van de kijkers gestolen en werd bekroond met de titel ‘Lievelings Islander’. Dan kun je haar toch niet naar huis sturen? Nee, in tegendeel, Rosa mag op date met een nieuwe islander, die al op haar aan het wachten is. En dit blijkt ook nog eens een oude bekende te zijn, Deniz. Niet alleen Rosa, maar ook de overige vrouwelijke islanders zijn blij met zijn komst. Vooral Nina ziet hem wel zitten.

Overzicht van de koppels

Wij snappen als echte Love Island liefhebber dat het soms best verwarrend kan zijn met al die herkoppelingen en nieuwe islanders. Huh, is diegene nu weer met die? En huh, die twee zaten toch samen in een koppel? Daarom geven we je iedere week een overzicht van de huidige koppels, zo ben je weer helemaal op de hoogte.

  • Job & Esmee
  • Joey & Yasmin
  • Morris & Rowenna
  • Francesco & Nina
  • Jim & Minn

Deniz en Rosa zijn op dit moment single, maar willen elkaar zeker beter leren kennen.

Ali en Carlyn moesten als koppel het eiland verlaten in de aflevering van zaterdag omdat zij het minst geliefde koppel waren voor de kijkers.

De eerste week van Love Island 2021 zit er alweer op en voor mij is het echt weer genieten. Iedere avond wacht ik met smart tot de aflevering online staat zodat ik hem snel kan kijken. Ik vind dat ze dit jaar een leuke mix van islanders hebben gekozen en kijk uit naar de rest van het seizoen! Wat vinden jullie van de islanders tot nu toe? 

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!