Nieuwe televisieklus voor Renze Klamer

Nieuwe televisieklus voor Renze Klamer

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentator Renze Klamer heeft een nieuwe presentatieklus. Hij mag het programma Op weg naar het Lagerhuis presenteren. Hiermee neemt het stokje over van Menno Bentveld. Hij maakte het nieuws zelf bekend in het radioprogramma Vroeg op Frank met Eveline de Bruijn.

Zelf is Renze hier heel erg blij mee. In Op weg naar het Lagerhuis strijden jongeren met elkaar. Zij gaan met elkaar in debat over allerlei onderwerpen. Wie kan het beste een debat voeren? Wie kan zich het beste zijn standpunten toelichten? De televisie-uitzending zal rond eind mei te zien zijn. Een exacte datum kon Renze nog niet geven.

Renze is bekend van de talkshow, na het nieuws, op NPO 1 Extra. Hierin bespreekt hij het nieuws van de dag met verschillende gasten. Daarnaast maakte hij vorige week zaterdagavond zijn debuut bij Kassa. In het consumentenprogramma van BNNVARA neemt hij de Belbus voor zijn rekening.

Het is wel een tijdelijke functie gaf Renze aan. Hij vervangt Amber Kortzorg, die op haar beurt weer Brecht van Hulten vervangt. Amber is nu al een aantal weken te zien als presentatrice van het consumentenprogramma.

Foto: Pim Hendriksen