Chantal Janzen krijgt gastrol in GTST

Chantal Janzen krijgt gastrol in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) mag binnenkort Chantal Janzen verwelkomen op de set. Dat nieuws werd woensdag bekend gemaakt op de website van de soapserie. Voor de serie, Chantal Komt Werken, neemt Chantal een kijkje op de set van GTST. Zo is zij ook te zien als actrice naast onder andere Melissa Drost, die de rol van Sjors speelt.

Vanaf donderdag 4 april maakt Chantal haar debuut in GTST. Zo zal zij te zien zijn als dominee op het huwelijk tussen Sjors en Amir. De uitzending van Chantal Komt Werken, waarbij ze aan de slag gaat bij GTST, zal op donderdag 18 april te zien zijn. Dan krijgt de kijker een kijkje achter de schermen bij de soap. Want wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het maken van een soap?

Vanaf morgen (donderdagavond) gaat Chantal Komt Werken van start. Iedere week gaat Chantal bij een ander bedrijf of organisatie aan de slag. In de eerste aflevering zal Chantal gaan werken bij de brandweer. Hoe haar dat zal precies gaan vergaan, is morgenavond allemaal te zien.

Zaterdagavond is Chantal ook te zien als actrice. Vanaf 20.00 uur gaat het nieuwe seizoen van Kees & Co van start. In het nieuwe seizoen van de comedyserie zal Chantal onder andere naast Simone Kleinsma te zien zijn.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL /William Rutten