It Takes 2 gaat van start bij SBS6

It Takes 2 gaat van start bij SBS6

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van It Takes 2 van start bij SBS6. Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuella Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriëns en Pim Muda gaan de muzikale strijd met elkaar aan. Deze negen Bekende Nederlanders kunnen allemaal iets speciaal zoals acteren, presenteren, schrijven of YouTube video’s maken.

Maar nu is de vraag of de negen BN’ers een aardig woordje kunnen zingen. Dat is nog maar even de vraag. In de eerste aflevering mogen de negen BN’ers een soort auditie doen. Het is dan aan de drie coaches; Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis om een eigen team samen te stellen.

Iedereen heeft wekenlang hard geoefend voor de eerste show. Wie weet het hoofd koel te houden? De coaches horen alleen de stemmen en weten niet wie er op het podium staat. Het lijkt een beetje op The Voice, alleen zonder draaistoelen. In de tweede aflevering zullen de BN’ers een duet gaan zingen met hun coach.

De vakjury is voor een groot deel gelijk gebleven. Opnieuw zullen Gerard Ekdom en Ronnie Flex de optredens beoordelen. Alleen is Angela Groothuizen vervangen door Edsilia Rombley. Angela heeft een contract bij RTL en ging niet mee naar SBS. Gordon is opnieuw te zien als presentator. Hij zal het muziekprogramma presenteren met Winston Gerschtanowitz. Winston volgt hiermee Chantal Janzen en Jamai Loman op. Zij hebben allebei eerder naast Gordon gestaan.

It Takes 2 verhuisde namelijk van RTL naar SBS. Het laatste seizoen bij RTL was op de zondagavond van RTL 4 te zien. In de finale wist YouTube-ster Dionne Slagter het muziekprogramma te winnen. Welke BN’er mag zich straks ook zanger of zangeres noemen? Wie zal er in de voetsporen stappen van Dionne?

It Takes 2 is vanaf 3 mei iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Foto: Ruth van Baaijen