Roel Dirven stopt met GTST

Roel Dirven stopt met GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Acteur Roel Dirven vertrekt uit Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de soapserie van RTL 4 is hij beter bekend als Flo, de vriend van Lucas (Ferry Doedens). De twee leken voor elkaar te zijn gemaakt. Niets stond het geluk nog in de weg. Totdat Flo ineens besloot om een kindje te nemen. Lucas stond in eerste instantie niet achter het idee, maar stemde later toch in.

De twee wisten zelfs Tiffy (Cecilia Adorée) te strikken als draagmoeder. Na een zwangerschapstest bleek dat het in één keer raak was. Maar Tiffy hield het nieuws voor haar zelf. Korte tijd later vertrok ook zij uit Meerdijk. Het ziet er nog niet naar uit alsof ze snel terugkeert. Maar nu blijkt dat Lucas toch geen kind wil. Het zorgt voor spanningen tussen hem en Flo.

Uiteindelijk is het Lucas die de knoop doorhakt. Hij verbreekt de relatie waardoor Flo het even niet meer ziet zitten. Hij besluit om naar zijn ouders te vertrekken en laat Lucas alleen achter. Lang heeft Lucas niet om te treuren. Hij krijgt namelijk een vreemd verzoek van zijn neefje Valentijn (Vincent Visser).

Lucas besluit om ook even uit Meerdijk te vertrekken. Alleen liegt hij tegen zijn familie waar hij naar toe gaat. Dat is ook meteen de start van de Instagram Story rondom Valentijn. Wat hij precies allemaal gaat doen, is nog onduidelijk. Maar Valentijn werkt zichzelf wel behoorlijk in de nesten.

Overigens keert actrice Britt Scholte binnenkort weer terug naar Meerdijk. Haar personage, Kimberly, heeft wel genoeg gezien van de wereld. Zij komt op een goed moment terug naar haar familie. Haar oom Ludo (Erik de Vogel) en tante Janine (Caroline de Bruijn) hebben het zwaar. Zal zij in staat zijn om de relatie te redden?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc