´Britt Scholte maakt comeback in GTST´

´Britt Scholte maakt comeback in GTST´

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Britt Scholte keert mogelijk terug naar Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat zou blijken uit een foto op Instagram. Haar collega, Faye Bezemer, plaatste een filmpje, in haar story, vlakbij het Endemol-gebouw. Hieruit zou blijken dat beide actrices samen opnames hebben.

Afgelopen maart vertrok Britt, die de rol van Kimberly Sanders speelt, uit de soap van RTL 4. Kimberly vond het tijd voor een rondreis door India. Haar leven stond volledig op zijn kop door haar ‘relatie’ met Tiffy (Cecilia Adorée). Helaas voelde Tiffy niet hetzelfde voor Kimberly, waardoor Kimberly weg wilde uit Meerdijk.

Maar nu keert Kimberly alweer terug naar Meerdijk. De kans is groot dat ze inderdaad terugkeert. Haar foto is namelijk nooit uit de leader van GTST gehaald. Normaal is GTST heel snel met het weghalen van een foto. Zo is de foto van Tiffy heel snel weggehaald. Zij vertrok uit Meerdijk na een conflict met Lucas (Ferry Doedens) en Flo (Roel Dirven).

Wanneer Kimberly weer terugkeert naar Meerdijk is niet bekend. Zal ze uitgerust terugkeren uit India? Of is er een speciale reden dat ze nu ineens terugkomt. De familie Sanders zit momenteel met de handen in het haar. Bing (Everon Jackson Hooi) zit momenteel in de cel. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het witwassen van crimineel geld.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Geert de Lange