Goede Tijden, Slechte Tijden keert eerder terug dan verwacht

Goede Tijden, Slechte Tijden keert eerder terug dan verwacht

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) opgelet. Aanstaande maandag, 26 augustus, gaat het dertigste seizoen al van start. Dat is een week eerder dan in eerste instantie. Eigenlijk zou het nieuwe seizoen op 2 september pas van start gaan. Dit werd woensdag bekend gemaakt.

De fans van de soapserie vinden de compilatie afleveringen niet heel fijn. Zij willen het liefst meteen weer verder kijken waar het tijdens de zomer-cliffhanger gestopt is. De kijkcijfers waren maandag en dinsdag behoorlijk aan de lage kant. Zo keken er gisteren slechts 271.000 kijkers. Vanaf vanavond zal RTL 4 verder gaan met herhalingen.

De laatste drie afleveringen voor de zomer-cliffhanger worden nogmaals uitgezonden. Vlak voor de vakantie begon, ontstonden er veel vragen. Ineens was Ludo (Erik de Vogel) getrouwd met Billy (Lone van Roosendaal). Hoe zal Janine (Caroline de Bruijn) daar op gaan reageren?

Daarnaast vocht Amir (Alkan Cöklü) voor zijn leven. Tijdens zijn werk met de traumahelikopter kreeg Amir een knuppel tegen zijn hoofd. Voor de ogen van Sjors (Melissa Drost) kreeg Amir een hartstilstand. Zal hij het wel overleven? Het antwoord laat nu niet lang meer op zich wachten.

Nina (Marly van der Velden) is ondertussen dolgelukkig dat Daan (Dorian Bindels) uit zijn coma ontwaakte. Maar tijdens een intiem moment, ontstond er een kus. Nina lijkt compleet in de war door de kus van Daan. Hoe zal dat zich verder ontwikkelen? Nina is gelukkig getrouwd met Bing (Everon Jackson Hooi).

Verder zullen er ook een paar oude bekenden terugkeren naar Meerdijk. Zo keert Lana (Faye Bezemer) sneller terug dan verwacht uit Berlijn. Het heeft mogelijk te maken met de toestand van haar stiefvader, Amir. Tiffy (Cecilia Adoree) keert ook terug en heeft shockend nieuws voor Lucas; zij is in verwachting.

Daarnaast zullen Rob (Jop de Vries) en Carmen (Barbara Pouwels) hun rentree maken. Van Rob is al weken niets meer vernomen. Zijn auto heeft de politie inmiddels gevonden. Van Rob zelf ontbreekt tot op de dag van vandaag ieder spoor. Wat zal er met hem gebeurd zijn? Carmen heeft haar zinnen gezet op Ludo en Billy. Zal zij een nieuwe Martine Hafkamp kunnen worden?

Op de nieuwe castfoto is Amir overigens gewoon te zien. Tiffy en Lana staan op beide op de castfoto. Ook is de nieuwste inwoner van Meerdijk Puck Odolphy, gespeeld door Anne Fleur te zien. Zij is een vriendin van Nina en is momenteel te zien in de Instagram stories van GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt GTST terugkijken via Gids.tv.

Woensdag (vanavond), donderdag én vrijdagavond zijn er nog herhalingen te zien. Op maandag 26 augustus start het dertigste seizoen van de soapserie van RTL 4.