Buddy Vedder wordt jurylid in The Masked Singer

Buddy Vedder wordt jurylid in The Masked Singer

Geschreven door Sebastiaan Boers

Acteur en presentator Buddy Vedder is één van de vier juryleden in The Masked Singer. Dat nieuws werd vrijdag bekend gemaakt in RTL Boulevard. Buddy zal plaats nemen naast Gerard Joling en Carlo Boszhard. De namen van Gerard en Carlo werden al eerder dit jaar bekend gemaakt.

Buddy is vooral bekend geworden dankzij zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Inmiddels is deze rol overgenomen door Floris Bosman. Daarnaast was Buddy het gezicht van de Kids Top 20 en presenteert hij meer programma’s voor AVROTROS. Inmiddels is hij ook één van de reporters voor RTL Boulevard.

Naast de drie heren, is er een vierde jurylid. Niemand minder dan Loretta Schrijver zal haar debuut maken als jurylid. Loretta is natuurlijk bekend van RTL’s Koffietijd. Al jarenlang zorgt Loretta voor een lach om 10.00 uur. Daarnaast was zij jarenlang het gezicht van het RTL Nieuws. Na een korte overstap naar Omroep Max, keerde Loretta al snel weer terug bij RTL.

De presentatie van The Masked Singer is in handen van Ruben Nicolaï. Hij heeft op dit moment een hit in handen met de kennisquiz, Ik weet er alles van. Deze quiz neemt de plek van GTST over in de zomermaanden. De talentenjacht is van oorsprong een Zuid-Koreaans televisie format. In Duitsland en Amerika is het een enorme hit. Nederland moet er nog heel even op wachten.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 27 september iedere week om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Ruud Baan