Linda de Mol vaste gast in Net5-talkshow Merel Westrik

Linda de Mol vaste gast in Net5-talkshow Merel Westrik

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Linda de Mol wordt een van de vaste gezichten in de talkshow van Merel Westrik op vrouwenzender Net5. Linda staat als creatief directeur van Net5 aan het roer van de talkshow, maar schuift zelf ook regelmatig aan. Dat heeft de SBS6-presentatrice onthuld in het septembernummer van LINDA.

De Mol wil een talkshow maken die er nog niet is. “Geen koffiepraat of meisjesgebabbel, maar een actuele talkshow met onderwerpen die door vrouwen gekozen worden en altijd vanuit de female point of view. Met een vaste club leuke vrouwen die aanschuift, waar ik zelf deel van uit ga maken.”

Westrik krijgt van de zus van Talpa-eigenaar John de Mol alle tijd om rustig haar eigen talkshow op te bouwen. “Geen druk om de fantastische kijkcijfers van ‘De Grote Drie’ te evenaren, niet uit het veld laten slaan door kritiek”, vervolgt Linda, verwijzend naar Eva Jinek, Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw.

Begin deze maand werd bekend dat Westrik de overstap maakt van RTL Nieuws naar Talpa, waar zij voor Net5 een wekelijkse talkshow gaat presenteren. Volgens het AD en RTL Boulevard is de talkshow gebaseerd op de Amerikaanse tv-show The View, waarin een groep vaste vrouwen het nieuws bespreekt.

Foto: RTL / Roy Beusker