'RTL praat met Albert Verlinde over rol in talkshow Beau'

'RTL praat met Albert Verlinde over rol in talkshow Beau'

Geschreven door Daniël Schalk

Entertainmentkoning Albert Verlinde krijgt misschien een rol in de nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens. Er zouden gesprekken plaatsvinden tussen Albert en de redactie van Beau. Dat heeft Verlinde zelf bevestigd aan entertainmentdeskundige Aran Bade, zo onthulde hij in RTL Boulevard.

Verlinde keerde in januari terug op televisie bij SBS6, maar door de lage kijkcijfers stopte 6 Inside. Nu keert hij mogelijk terug bij RTL4. “Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij weer samen terug zouden komen. Het hoeft niet elke avond te zijn, maar ik snap wel dat die interesse er is”, zegt Aran.

Volgens Verlinde klopt er niks van het gerucht. “Ik ben verbijsterd over het nieuws van een eventuele samenwerking. Het klopt niet. Ook omdat ik nog tot eind volgend jaar onder contract sta bij Talpa”, laat hij aan het AD weten. Albert zegt alleen gevraagd te zijn om te gast te zijn in de eerste aflevering op 6 september.

Albert en Beau stonden samen aan de wieg van het entertainmentprogramma RTL Boulevard, maar het duo viel uit elkaar toen Van Erven Dorens in 2009 naar SBS vertrok. Beau keerde in 2016 terug bij RTL en maakte ook zijn comeback bij RTL Boulevard, maar toen vertrok Verlinde en nam Luuk Ikink het stokje over.

Ondanks het einde van de actualiteitenrubriek 6 Inside, staat Verlinde nog wel onder contract bij Talpa. Verlinde tekende begin dit jaar voor twee jaar bij de zendergroep van John de Mol. Wat hij daar gaat doen is nog onduidelijk. “Het is echt nog niet bekend”, zei Verlinde dinsdagavond in RTL Boulevard.

Foto: RTL / Roland J.Reinders