Vanaf september lachend het weekend in bij Veronica

Vanaf september lachend het weekend in bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het weekend begint vanaf september iedere vrijdag met een lach bij Veronica, met nieuwe afleveringen van The Big Bang Theory en Two and a Half Men. De slimme nerds en hopeloze mannen uit de comedy’s beleven nieuwe avonturen vol ongemakkelijke situaties, vrouwenproblemen en bovenal humor. The Big Bang Theory en Two and a Half Men zijn vanaf vrijdag 6 september wekelijks om respectievelijk 20.30 uur en 21.00 uur te zien bij Veronica. 

The Big Bang Theory
De vrienden Sheldon (Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny (Kaley Cuoco) die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

In het vervolg van seizoen 6 beleven de slimme nerds weer hilarische avonturen. Zo trekt Leonard bij Penny in na een fikse ruzie met Sheldon, weet Raj eindelijk een vrouw aan zich te binden en vindt Howard een brief van zijn vader.

Two and a Half Men
De hopeloze Alan Harper (Jon Cryer) en zijn puberende zoon Jake (Angus T. Jones) wonen bij internetmiljardair Walden Schmidt (Ashton Kutcher) in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin.

In het vervolg van seizoen 10 maken de mannen weer van alles mee. Bijvoorbeeld wanneer Jake thuiskomt met een vriendin van 36 jaar oud. Of als Alan een hele make-over krijgt en hierdoor verkeerde vrouwen aantrekt. Of als Walden met een jonge, mooie vrouw date, maar zich meer aangetrokken voelt tot haar veel oudere oma.

The Big Bang Theory, nieuwe afleveringen uit seizoen 6
Vanaf vrijdag 6 september wekelijks om 20.30 uur bij Veronica

Two and a Half Men, nieuwe afleveringen uit seizoen 10
Vanaf vrijdag 6 september wekelijks om 21.00 uur bij Veronica