Robin Martens vanavond te gast bij Beau

Robin Martens vanavond te gast bij Beau

Geschreven door Sebastiaan Boers

Voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Robin Martens schuift vanavond aan in de talkshow Beau. Dat werd vanavond bekend gemaakt in RTL Boulevard. Zondag kwam de actrice negatief in het nieuws. Zij wordt er namelijk van verdacht een agent te hebben mishandeld.

Dat zou in de nacht van zaterdag op zondag zijn gebeurd. Tijdens een aanhouding van een zeventienjarige jongen ging de actrice los. Zo zou ze een agent hard in zijn gezicht hebben geslagen. Op het politiebureau zou blijken dat ze onder invloed was van alcohol. Haar management reageerde op de ontstaande ophef. Het zou gaan om een ‘storm in een glas water’.

Vanavond zal Robin haar kant van het verhaal vertellen. Dat zal zij doen aan de tafel van Beau van Erven Dorens. Dat is voor het eerst, want eerder had Beau een soort bureau met een bank. Na kritiek over deze setting is er nu voor gekozen om Beau toch aan een tafel te zetten.

Robin is onder andere bekend van haar rol van Rikki de Jong in GTST. Na een aantal jaar kwam er hier een einde aan. Onlangs keerde ze nog even terug naar Meerdijk. Dat was slechts voor een korte duur. Of er nog een comeback aan zit te komen is nog niet bekend. Daarnaast was ze ook te zien als jurylid in het dansprogramma Time To Dance.

Beau is vanavond om 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Otto van den Toorn