Rein van Duivenboden komt GTST versterken

Rein van Duivenboden komt GTST versterken

Geschreven door Sebastiaan Boers

Voormalig Boybandlid Rein van Duivenboden krijgt een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat blijkt uit een promo van de soap die dinsdag online verscheen. Rein zal de rol van Bobby gaan spelen. Deze Bobby is allesbehalve een aardig personage. Zo zal hij een belangrijke rol in het leven van Amir ( Alkan Çöklü) gaan spelen.

Amir kampt met paniekaanvallen sinds de klap die hij tijdens zijn werk kreeg. Bij een therapiesessie leert Amir Bobby kennen. De twee lijken vrienden te gaan worden. Niet veel later trekt Bobby bij hem en Sjors (Melissa Drost) in. Alleen wat is Bobby nu allemaal van plan?

De dochter van Sjors, Lana (Faye Bezemer) komt binnenkort ook weer terug. Zij is dolblij om haar moeder en Amir weer in de armen te sluiten. Alleen heeft ze meteen door dat Bobby niet te vertrouwen is. Kan ze haar familie op tijd beschermen tegen Bobby? Misschien nog wel belangrijker; gaan ze haar wel geloven?

De soapwereld is overigens geen onbekend terrein voor Rein. Zo speelde hij al eens in de nieuwe soapserie De Spa. Deze soap werd uitgezonden door NET5, maar werd ook op SBS6 uitgezonden. Helaas werd het geen succes en kwam er al snel een einde aan de soap. Vanaf half oktober zal Rein te zien zijn in GTST.

Ondanks de kritiek op GTST kom er wel een jong iemand bij. Veel kijkers vinden dat er te veel jonge acteurs en actrices te zien zijn. Het lijkt soms meer op SpangaS of Brugklas. Of GTST zich iets aantrekt van de kritiek is nog niet helemaal duidelijk. Voorlopig komen er geen oudere acteurs of actrices bij. Maar in Meerdijk kan het maar zo veranderen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL