Operatie NL Fit-coached bekend

Operatie NL Fit-coached bekend

Geschreven door Pieter Jongsma

Voedingscoach Anja Bastings, personal trainer Oswin Beingsick en psycholoog Steven Pont hebben zich als coaches verbonden aan het nieuwe AVRO-programma Operatie NL Fit.

Operatie NL Fit gaat levens veranderen en specifiek de levens van vijf bijzondere mensen. Deze vijf zijn de aanvoerders en gaan vanaf 5 september aan de slag om hun leefstijl drastisch te veranderen. Zij motiveren en inspireren heel Nederland om van een fataal naar een vitaal eetpatroon te gaan en tegelijkertijd conditie op te bouwen met als doel een gewichtsverlies van minimaal 10%. De coaches staan iedereen bij en bewijzen dat bewegen en bewuster eten het leven de moeite waard maakt.

Art Rooijakkers presenteert het programma waarbij heel Nederland wordt gemobiliseerd om gezonder en fitter te leven. Iedereen kan meetrainen, meeleven en meedoen via televisie, radio, internet en hardloopevenementen door heel het land.

Anja Bastings is gespecialiseerd in voeding en gewicht. Zij houdt zich bezig met het ontwikkelen van een gezond eetpatroon door inzicht te geven in de vele consumptiemomenten van de huidige cultuur en welvaart. Door de juiste voeding zullen de aanvoerders en daarmee heel Nederland op een verantwoorde manier afvallen.

Oswin Beingsick is al twaalf jaar actief met fitness- en personal training. Hij traint bekend en onbekend Nederland en schrijft daarnaast voor Spits en Telegraaf columns. Hij zal de aanvoerders persoonlijk bijstaan om fitter te worden en op een verantwoorde manier te bewegen. De oefeningen en tips die Oswin geeft zijn gemakkelijk en doeltreffend en daarmee voor heel Nederland toegankelijk via de website.

Steven Pont is een succesvol ontwikkelingspsycholoog, mediator, relatie- en gezinstherapeut en columnist/schrijver. Hij schrijft voor verschillende media en heeft inmiddels tal van boeken op zijn naam staan. Steven zal de aanvoerders op mentaal vlak bijstaan. Want voor de aanvoerders zal het leven drastisch veranderen.

 

Vanaf 5 september om 20.30 uur op Nederland 1.