Eerste aanvoerder Operatie NL fit bekend

Eerste aanvoerder Operatie NL fit bekend

Geschreven door Pieter Jongsma

Jan Willem Roodbeen heeft zojuist in zijn Radio 2 programma De Roodshow de eerste aanvoerder bekend gemaakt van het nieuwe AVRO programma Operatie NL Fit. LindaFuta-van Gogh wordt 1 van de 5 aanvoerders die vanaf 5 september met zichzelf aan de slag gaat. ‘Ik weet dat het nu tijd is om even te stoppen met anderen helpen en dat het nu tijd is voor mijn gezondheid’. Aldus Linda.

 

Linda is getrouwd en 49 jaar oud. Ze is 1,65 en weegt 96 kilo. Ze vindt vooral haar buik en benen te dik. Op het vlak van fit zijn en gezond eten heb ik echt hulp nodig. Ik wil heel graag iemand die mij coacht en een oppepper geeft.’ Linda is ervan overtuigd dat ze en goede aanvoerder is. Door mijn werk in de hulpverlening heb ik al veel mensen geïnspireerd om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ik vind mensen inspireren heel fijn, want ik ben een ras optimist.’

 

Operatie NL Fit gaat levens veranderen en specifiek de levens van vijf bijzondere mensen. Deze vijf zijn de aanvoerders en gaan vanaf 5 september aan de slag. Zij motiveren en inspireren heel Nederland om van een fataal naar een vitaal eetpatroon te gaan en tegelijkertijd conditie op te bouwen met als doel een gewichtsverlies van minimaal 10%. De drie coaches Anja Bastings, Oswin Beingsick en Steven Pont staan iedereen bij en bewijzen dat bewegen en bewuster eten het leven de moeite waard maakt.

 

De komende dagen worden alle andere aanvoerders in AVRO Roodshow bekend gemaakt.

 

Operatie NL Fit Update is vanaf 19 augustus om 15.15 uur  dagelijks te horen op Radio 2 en Operatie NL Fit is vanaf 5 september om 20.30 uur te zien op Nederland 1.