Avro maakt vandaag eerste aanvoerder Operatie NL fit bekend

Avro maakt vandaag eerste aanvoerder Operatie NL fit bekend

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanmiddag maakt Jan Willem Roodbeen in zijn Radio 2 programma De Roodshow de eerste aanvoerder van het nieuwe AVRO programma Operatie NL Fit bekend. In het speciale item Operatie NL Fit Update zal de radioshow deze week elke werkdag een nieuwe aanvoerder bekend maken.

 

Gedurende 13 weken is elke dag om 15.15 uur in De Roodshow de Operatie NL Fit Update te horen. Nieuwtjes die pas later in het tv-programma Operatie NL Fit te zien zijn, hoort de luisteraar als eerste in De Roodshow. Presentator Jan Willem Roodbeen zal zelf ook actief deelnemen aan het televisieprogramma en elke week met een eigen initiatief het land in trekken.

 

Vijf aanvoerders gaan vanaf 5 september in Operatie NL Fit aan de slag met zichzelf. In tien weken bewijzen zij dat gezond zijn en een slanker lijf bijdraagt aan levensgeluk. Ze worden bijgestaan door drie coaches op het gebied van sport, psyche en voeding. Het is bewezen dat bewegen en gezonder eten het leven leuker maakt.

 

Operatie NL Fit Update is vanaf 19 augustus om 15.15 uur te horen op Radio 2 en Operatie NL Fit is vanaf 5 september om 20.30 uur te zien op Nederland 1.