Davina Michelle debuteert als jurylid in We Want More

Davina Michelle debuteert als jurylid in We Want More

Geschreven door Pieter Jongsma

Zangeres Davina Michelle debuteert vanaf komend voorjaar als jurylid in de nieuwe talentenjacht We Want More bij SBS6. Zij zal schitteren naast Nederlands grootste souldiva Trijntje Oosterhuis. Daarmee zijn de eerste twee namen bekend, de drie andere namen van juryleden volgen nog. 

We Want More is een nieuwe talentenjacht waar iedereen de kans krijgt om zijn talent te laten horen. Van opera tot fado en van gospel en hardrock tot reggae. Het enige waar het om gaat bij We Want More: zing de sterren van de hemel, want er staat veel op het spel. De winnaar gaat er vandoor met 100.000 euro. Cash. 

Tijdens de auditierondes krijgen de kandidaten de kans om vier van de vijf juryleden te overtuigen van hun zangtalent. Dan zijn ze door naar de volgende ronde. Na twee rondes is het tijd voor de grote LIVE finale. De tien overgebleven acts maken nu allemaal kans op fantastische geldprijzen.

De derde plaats is goed voor 10.000 euro, op plek twee ga je er met 25.000 euro vandoor en de winnaar heeft zich rijk gezongen: die krijgt 100.000 euro! Ze mogen het prijzengeld helemaal vrij besteden. Bij We Want More zit de winnaar namelijk niet vast aan een contract.

De auditierondes van We Want More lopen nog tot 15 januari 2020. Bandjes, duo’s, groepen en solozangers van 8 tot 88 jaar en uit alle windstreken kunnen zich aanmelden via www.sbs6.nl/wewantmore.

Foto: Persfoto Davina