Muziek Releases: Davina Michelle, Sam Smith, Dua Lipa & Haris

Muziek Releases: Davina Michelle, Sam Smith, Dua Lipa & Haris

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Davina Michelle - My Own World

Sinds haar cover van Pink’s hit What About Us op YouTube viraal is gegaan, is Davina Michelle niet weg te slaan uit de muziekbusiness. De 24-jarige Rotterdamse Michelle Hoogendoorn nam in 2016 deel aan het vijfde seizoen van het RTL5-programma Idols. De YouTuber gaat van hit naar hit. Na onder meer Duurt Te Lang, Skyward, Hoe Het Danst en Better Now komt ze nu met het nummer My Own World. Het is wéér een topnummer met een lekkere beat. Ga zo door, Davina!

Sam Smith - Fix You (Live)

De Britse singer-songwriter Sam Smith heeft een prachtige cover uitgebracht van Fix You van Coldplay. De live-cover is een prachtig emotioneel slow-nummer. In 2012 werd Smith wereldwijd bekend met het nummer Latch, een samenwerking met Disclosure. In Nederland werd hij in 2013 bekend met het liedje La La La, een samenwerking met Nauthy Boy. Verder werden nummers als Stay With Me, I'm Not The Only One, Too Good At Goodbyes en Promises grote hits. 

Haris - Tension

De Nederlandse singer-songwriter Haris Alagic deed in 2013 mee aan het vijfde seizoen van de talentenjacht X Factor, waarin hij werd gecoacht door Angela Groothuizen. Na zijn winst kwam zijn single Playing With Fire uit. Na het programma werd het even stil rondom Haris. Hij werd steeds bekender in Duitsland en trad daar regelmatig op. Nu is hij terug in Nederland met zijn single Tension, een lekkere beat en zeker een nummertje waar je nooit genoeg van zal krijgen.

(un)heard - Als de lucht weer blauw kleurt

Stichting (un)heard helpt nieuwe talenten om door te breken bij het grote publiek. In samenwerking met de bank Bunq is nu het liedje Als de lucht weer blauw kleurt ontstaan, waarvoor de talenten in de dop met vier grote artiesten mochten samenwerken: Do, Jennie Lena, Lisa Loïs en Numidia. Als de lucht weer blauw kleurt is een heerlijk rustig nummer met een mooie waardevolle betekenis. Zeker een aanrader om toch even naar de luisteren.

Dua Lipa - Hallucinate

In 2015 bracht de Britse zangeres Dua Lipa haar debuutsingle New Love uit en met haar tweede single Be The One haalde ze in Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Bulgarije de hitlijsten. In juni 2017 bracht Dua Lipa haar debuutalbum Dua Lipa uit, met hits als Homesick en New Rules. Nu heeft de zangeres een nieuw nummer, Hallucinate. Het is een lekkere beat en zeker radio-waardig. Met dit nummer kun je deze zomer lekker losgaan!