Muziek Releases: Davina Michelle, Kings of Leon, Philly Moré & Ray Dalton

Muziek Releases: Davina Michelle, Kings of Leon, Philly Moré & Ray Dalton

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Davina Michelle & Woodie Small – Big Brother

De Nederlandse zangeres Davina Michelle heeft in het nieuwe jaar nieuwe muziek uitgebracht. Voor haar nieuwste single, Big Brother, heeft ze hulp ingeroepen. Samen met Woodie Small is ze te horen. Het zal ongetwijfeld weer uit gaan groeien tot een hit. Want elk nummer wat Davina uitbrengt groeit uit tot een hit. De samenwerking klinkt in ieder geval veelbelovend.

Alle Farben & Fools Garden – Lemon Tree

Een bekend nummer in een nieuw jasje. Alle Farben en Fools Garden hebben een eigen versie van Lemon Tree gemaakt. Het is een modern versie in een modern jasje. Dat gebeurt wel vaker de laatste tijd. Oude hits uitbrengen met een hippe beat eronder. Het klinkt in ieder geval lekker zomers. Misschien een paar maanden te vroeg. Maar even een gezellig nummer mag best in de deze tijd.

Kings of Leon – The Bandit

De Amerikaanse rockband, Kings of Leon, heeft een nieuw nummer gelanceerd. De titel van het nummer is The Bandit. Een typisch rocknummer van de rockband. De fans zullen het zeker waarderen. Een nummer wat het heel goed op de radio zal gaan doen. Ongetwijfeld zal het binnenkort vaak gedraaid gaan worden.

Philly Moré – 911

Bij 911 denk je misschien meteen aan Lady Gaga. Maar Philly Moré heeft ook een nummer gelanceerd met 911. Het is niet te vergelijken met 911 van Lady Gaga. Een soort zomers achtig nummer. Het is in ieder geval dansbaar. Maar of het net zo goed gaat scoren als de andere 911 is nog even de vraag.

Ray Dalton – Don’t Make Me Miss You

Een typisch R&B nummer komt deze week van Ray Dalton. Zijn nieuwste single heeft als titel Don’t Make Me Miss You. Een best fijn nummer om naar te luisteren. Je wordt er op één of andere manier toch vrolijk van. Wie weet kan het uit groeien tot een radiohit.