Muziek Releases: Davina Michelle, Emma Heesters, Wesley Klein & Addison Rae

Muziek Releases: Davina Michelle, Emma Heesters, Wesley Klein & Addison Rae

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Davina Michelle - Nobody Is Perfect

Na vele jaren covers op YouTube geplaatst te hebben van bekende liedjes, brak Davina Michelle pas echt door met de cover van What About Us van Pink. De Rotterdamse zangeres deed daarvoor mee aan de talentenjacht Idols, maar haar Idols-avontuur eindigde helaas bij de duetten-ronde. Nobody Is Perfect is een krachtig nummer dat gaat over dat je goed bent zoals je bent en dat iedereen mooi is op zijn of haar manier.

Emma Heesters - Schat Ik Ben OK

Emma Heesters is niet meer weg te slaan en gaat van hit naar hit. Na het zingen van vele covers op haar YouTube-kanaal deed Emma in 2019 mee aan het populaire tv-programma Beste Zangers op NPO 1, waarmee Davina Michelle ook in Nederland doorbrak. Haar nieuwe nummer Schat Ik Ben OK heeft een vrolijke, zomerse vibe en heeft grote kans om een hitje te worden!

J. Balvin - Tu Veneno

Op dit moment is J. Balvin de op drie na meest-beluisterde artiest op Spotify. Na bijna 56 miljoen luisteraars per maand is hij ook nog een van de succesvolste zangers in latin pop. J. Balvin zingt voornamelijk in het Spaans. Het nummer Tu Veneno geeft je het festival-gevoel even terug en zorgt ervoor dat je niet stil blijft staan. Dit nummer heeft ook een grote kans om hoog in de hitlijsten te komen!

Wesley Klein - Denk Jij Ook Aan Mij

In 2010 ontdekte heel Nederland het zangtalent van Wesley Klein door zijn deelname aan de talentenjacht Popstars op televisiezender SBS6. De finale was op 29 januari 2010 en die won hij. Het nieuwe nummer Denk Jij Ook Aan Mij is een vrolijk liedje met ook een zomers trekje. Wij kunnen niet wachten tot het weer zomer is!

Addison Rae - Obsessed

De Amerikaanse Addison Rae ging in 2019 in één klap viraal op de populaire app TikTok. Inmiddels heeft ze meer dan 4 miljard likes en 73,4 miljoen volgers. Op zesjarige leeftijd begon Rae met dansen. Ze besloot om carrière te maken in de muziekwereld en heeft nu het nummer Obsessed uitgebracht. Het heeft een leuke, stoere vibe. Wij zijn in ieder geval verslaafd van het liedje.