Muziek Releases: Ali B, Le Youth & Davina Michelle

Muziek Releases: Ali B, Le Youth & Davina Michelle

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Wij hebben een selectie gemaakt van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

100 BN'ers - Zon

Er is veel te doen geweest om het 'coronalied'. 100 bekende Nederlanders brachten samen het nummer Zon uit. Zo doen Kim-Lian van der Meij, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom mee. Het doel is om saamhorigheid te creëren in ons land. Dat is meer dan gelukt! Het nummer heeft wel iets. Maar of het gedraaid gaat worden op de radiozenders is nog maar even de vraag. Gezien de ophef die het opleverde, denk ik dat niemand zich eraan gaat branden. 

Ali B ft. Poke en Judeska - Anderhalf meter

Nóg een coronalied, maar nu met een duidelijke boodschap: houdt afstand van elkaar. Ali B heeft de handen ineengeslagen met rapper Poke en Judeska (het typetje van Jandino Asporaat). Met het nummer Anderhalf meter willen zij iedereen erop attenderen om 1,5 meter afstand te houden, een van de maatregelen van het kabinet tegen het coronavirus. Niet alleen een goede boodschap, maar ook nog eens een lekker nummer! 

Le Youth - About Us

Le Youth komt met het nummer About Us. Het begin meteen al, dat is opvallend. Geen introductie maar meteen tot he point! Dat kan lekker zijn, alleen niet in dit nummer. Er is zoveel trance muziek op dit moment. Maar waarom? Waarom moet er zoveel trance muziek uitgebracht worden? Willen deze artiesten graag dat mensen hoofdpijn krijgen? Of is het een trend die wij gemist hebben?

Davina Michelle & Snelle - 17 Miljoen Mensen

Alles wat Davina Michelle aanraakt veranderd sowieso al in goud, maar als zij de handen ineenslaat met Snelle kan een hit niet uitblijven. Davina geeft samen met Radio 538 een aantal concerten in een leeg Ahoy. Elk concert wordt zij bijgestaan door collega-artiesten en samen sluiten zij af met een nieuwe versie van 15 Miljoen Mensen. Samen met Snelle maakt Davina een waanzinnig prachtige versie, die iedereen in zijn hart raakt.