TV-kok Hugo Kennis wint Expeditie Robinson 2019

TV-kok Hugo Kennis wint Expeditie Robinson 2019

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zondagavond was het tijd voor de spannende finale van Expeditie Robinson 2019. Deze finale werd gewonnen door tv-kok Hugo Kennis. Hij nam het in de finale op tegen zangeres Shary-An, die bekend werd dankzij The Voice of Holland en tegen radio dj Eva Cleven. Na een heftige en vooral spannende finale kwam Hugo als winnaar uit de bus.

Vlak na de zomer ging het twintigste seizoen van het bekende spelprogramma van start. Wel verhuisde het spelprogramma van RTL 5 naar RTL 4. Iedere zondagavond zaten er meer dan één miljoen kijkers klaar voor het spelprogramma. Na weken in spanning te hebben geleefd, is het nu even voorbij met deze spanning.

De uitslag werd live bekendgemaakt in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De live finale werd gepresenteerd door Nicolette Kluiver en Kaj Gorgels. De fans konden op verschillende manieren de spannende ontknoping volgen. Vanuit huis voor de tv bij RTL 4, in negentien Pathé bioscopen door het hele land en live bij het finale event in Utrecht.

Nu het spelprogramma voorbij is, hoeven de fans niet te treuren. Een nieuwe editie staat sneller op het programma dan je denkt. Vanaf 23 januari start Expeditie Robinson NL vs BE exclusief bij Videoland. Acht onbekende Nederlanders en acht onbekende Vlamingen gaan de strijd met elkaar aan, waarin iedere seconde telt. Deze speciale versie wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Bartel van Riet.

Foto: Martijn van Gelder