Hawaï Five-O en Person of Interest terug bij Veronica

Hawaï Five-O en Person of Interest terug bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

In september zijn er nieuwe afleveringen van de crimeseries Hawaï Five-O en Person of Interest te zien bij Veronica. Person of Interest is vorig seizoen succesvol geïntroduceerd en keert terug bij Veronica met het tweede seizoen, waarbij Reese wanhopig opzoek gaat naar zijn ontvoerde partner Finch.

Het team van HawaÏ Five-O gaat onder andere achter een mysterieuze man aan die het op politieagenten heeft gemunt. De nieuwe afleveringen van Hawaï Five-O en Person of Interest zijn vanaf zondag 8 september wekelijks om respectievelijk 20.30 uur en 21.25 uur te zien bij Veronica.

Hawaï Five-O
Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny “Danno” Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono.

Vanaf 8 september is het vervolg te zien van seizoen 3. In deze nieuwe afleveringen krijgt het team onder andere te maken met een gijzeling van McGarrett en probeert Kamekona nog steeds zijn vliegbrevet voor een helikopter te bemachtigen. Ook heeft een mysterieuze man het op bepaalde politieagenten voorzien, met McGarrett als volgende op zijn lijst. Verder wordt Chin gekidnapt en achtergelaten in de Halawa-gevangenis, gekleed als een gevangene. Hij moet zien te ontsnappen, voordat de andere gevangenen hem herkennen als Five-O lid.

Person of Interest
In Person of Interest werken voormalig CIA-agent Reese en technische miljardair Finch samen om geweldsmisdrijven te voorkomen. Hiervoor gebruiken ze geavanceerde sofware, genaamd ‘De Machine’, die terroristische bedreigingen voorspelt. Via het systeem verkrijgt het duo informatie over mensen die betrokken raken bij een toekomstige misdaad. Het duo probeert het mysterie rondom de betreffende personen te ontrafelen en de misdrijven voortijdig te stoppen.

Het eerste seizoen van Person of Interest werd eerder dit jaar afgesloten met een spannende cliffhanger. Finch werd gekidnapt door Root, zijn vijand die op wraak zint. Reese is erg bezorgd om de verdwenen Finch en vraagt ‘De Machine’ om hulp. Lukt het Reese om Finch te vinden en bevrijden?

Hawaï Five-O, vervolg seizoen 3
Vanaf zondag 8 september wekelijks om 20.30 uur bij Veronica

Person of Interest, seizoen 2
Vanaf zondag 8 september wekelijks om 21.25 uur bij Veronica