Marieke Elsinga en Bram Krikke genomineerd voor Zilveren RadioSter
Bron: RTL / William Rutten

Marieke Elsinga en Bram Krikke genomineerd voor Zilveren RadioSter

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Marieke Elsinga en Bram Krikke strijden dit jaar opnieuw om de Zilveren Radioster. Ook Annemieke Schollaardt en Amber Delil zijn genomineerd voor de Zilveren RadioSter Vrouw. Dat maakte AVROTROS dinsdag bekend. Vandaag zijn de stembussen voor de Gouden RadioRing weer heropent.

Ook Gerard Ekdom en Wilfred Genee zijn wederom genomineerd voor de Zilveren Radioster man, de prijs voor beste mannelijke presentator. Vorig jaar wonnen Bram Krikke en Marieke Elsinga de prijs. Beide maken met hun programma's kans op de Gouden RadioRing.

Het publiek kan tot volgende week donderdag stemmen op hun favoriete radioprogramma. De afgelopen dagen is bekendgemaakt dat Club Ondersteboven (SLAM!), Ekdom in de Morgen (Radio 10), Mattie & Marieke (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en Veronica Inside (Radio Veronica) tot de top 5 behoren.

Op donderdag 30 januari tijdens het Gouden RadioRing Gala wordt bekend wie dé radioprijzen van Nederland daadwerkelijk gaan winnen. Het Gouden RadioRing Gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS.