Derde seizoen van The Big Escape start in maart
Bron: AVROTROS

Derde seizoen van The Big Escape start in maart

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het spelprogramma, The Big Escape, krijgt een nieuw seizoen. Dat nieuws werd maandag bekend gemaakt door AVROTROS. The Big Escape draait om tien bekende Nederlanders (BN’ers). Zij moeten uit allerlei escapesrooms zien te komen. Het draait om samenwerken en allerlei opdrachten oplossen. 

Voormalig GTST actrice Anouk Maas is één van de tien BN’ers. Samen met Donnie, Gio, Glen Faria, Lucretia van der Vloot, Marije Zuurveld, Nick Golterman, QuCee, Renate Gerschtanowitz en Tess Milne zijn zij te zien. De presentatie is wederom in handen van Lauren Verster.

Het nieuwe seizoen speelt zich af in het Landschaftspark in Duitsland. Iedere aflevering bevinden de tien BN’ers zich in een andere tijd. Zo moeten zij een piramides bouwen zoals de oude Egyptenaren dat 4000 jaar geleden deden. Zij gaan ‘back tot the future’ en betreden het geheime genootschap van de Illuminati. Alle opdrachten staan in het teken van technische ontwikkeling en vooruitgang. 

Wie van deze tien BN’ers is het meest behendig. Wie heeft het beste geheugen, wie speelt het spel het meest tactisch en mag zichzelf na de allerlaatste escaperoom de winnaar van seizoen van The Big Escape noemen?

De populariteit van escaperooms groeit met de dag. Zo zijn er echte escaperooms waar mensen uit moeten zien te komen. Daarnaast zijn er ook verschillende bordspellen op de markt. Op deze manier kunnen de mensen thuis allerlei opdrachten uitvoeren om een spel te kunnen winnen.

The Big Escape is vanaf maaandag 23 maart om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.