Muziek Releases: OG3NE, Nienke Plas & Outsiders en Dennis Kolen

Muziek Releases: OG3NE, Nienke Plas & Outsiders en Dennis Kolen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Showbizznetwork bekijkt welke nummers er allemaal uit zijn gebracht. Welke artiesten komen met nieuwe muziek? Is het muziek waar je blij van wordt, of is het beter dat het niet uitgebracht had kunnen worden?

OG3NE – Kinda Wanna:

Meidengroep OG3NE brengt hun nieuwe single uit. Het nummer heeft als titel Kinda Wanna gekregen. Het is een uptempo nummer waarin de driestemmigheid goed naar voren komt. Het lijkt op een soort vroege zomerhit. Het klinkt in ieder geval erg zomers. OG3NE vertegenwoordigde Nederland in 2017 op het Eurovisie Songfestival. Met het nummer Lights & Shadows werden zij in de finale elfde. 

Outsiders & Nienke Plas – Zo Mooi:

Outsiders hebben de hulp van Nienke Plas ingeroepen voor hun nieuwe single. Samen brengen ze het nummer Zo Mooi uit. Het is wel een speciale remix versie, met een bijzondere beat. De beat is misschien een beetje veel. Zonder de aanwezige beat erin, kan het nummer uitgroeien tot een hit. Nienke Plas verraste iedereen door deel te nemen aan The Masked Singer. Zo bleek zij in het pak van een bidsprinkhaan te zitten. 

Jewelz & Sparks  - Up In The Air:

Ben je fan van hardstyle? Nou dan word je vast en zeker blij van Jewelz & Sparks. Zij komen nu met een nieuwe single: Up In The Air. De tekst lijkt wel te zij gekopieerd van een ander bekend nummer. Mocht je geen hoofdpijn hebben en je zet dit nummer op, dan bestaat de kans dat je hoofdpijn gaat krijgen.

Dennis Kolen – Crisis Of Faith:

Een heel verrassend nummer van Dennis Kolen. De zanger brengt het nummer Crisis Of Faith uit. Het is een vrij rustig nummer met gitaar invloeden. Het is een soort mix tussen rock en country. Het doet mij denken aan Lady Antebellum. Dit kan zo op de radio gedraaid worden en wordt wellicht een grote hit. 

Daddy’s Groove – Forever Spank:

Weer een soort hardstyle nummer. Deze keer komt Daddy’s Groove met het nummer Forever Spank. Het is minder hardstyle dan het nummer van Jewelz & Sparks. Het is een soort hardstyle light. Het is wel een vrolijk nummer met een prettige beat erin verwerkt. Hier word ik persoonlijk wel vrolijk van. Zou zomaar een zomerhit kunnen worden.