Muziek Releases: De Kraaien, Tim Dawn, OG3NE & Rolf Sanchez

Muziek Releases: De Kraaien, Tim Dawn, OG3NE & Rolf Sanchez

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Outsiders & De Kraaien - 1 Team

De hele wereld staat al een aantal weken op zijn kop door het coronavirus. Dat was de aanleiding voor Outsiders en De Kraaien om een lied te maken met een belangrijke boodschap: dat wij samen 1 team vormen. Met hun bekende masker op gaan ze door de straten met een spandoek, met de tekst: 'De Zorg Is De Frontline, Respect'. Het nummer laat zien en horen dat wij tegen corona strijden, dat is het krachtigste boodschap in heel het nummer. 

OG3NE - Bohemian Rhapsody

De zusjes van OG3NE doen er alles aan om tijdens deze crisis te stralen en het beste eruit te halen, daar kan corona niet tegen op. Omdat de huidige situatie zo ernstig is, is onze oud-Songfestival-inzending gescheiden van elkaar. Amy heeft maar één long, dus behoord ze tot een risico-groep. Ondanks dat vogelde ze samen uit hoe ze dit gingen aanpakken. Het resultaat mag er wel wezen! Hieronder hoor je hun prachtige cover.

Tim Dawn - Holiday At Home

Vlak voor de coronacrisis uitbrak schreef zanger Tim Dawn het prachtige lied Holiday At Home. In 2018 brak de zanger door toen hij voor het eerst bij Universal Music Group de single Walking on a wire uitbracht, die daarna de Radio 2 TopSong werd. In 2019 werd ook zijn single Bite the bullet TopSong. Het is een prachtig liedje én zeer toepasselijk voor de huidige situatie.

Rolf Sanchez - Speeltuin 

Vanwege de coronacrisis moeten wij zoveel mogelijk thuis zitten, maar dat houdt ook zanger Rolf Sanchez niet tegen om te doen waar hij onwijs goed in is: muziek maken. De Dominicaans-Nederlandse Rolf Wienk, die beter bekend staat als Rolf Sanchez, steekt alle thuiszittende Nederlanders een hart onder de riem en coverde laatst Speeltuin van Marco Borsato. Eerlijk is eerlijk, zijn stem maakt het compleet.