Muziek Releases: BLØF, Ilse DeLange, OG3NE, Demi Lovato & BENR

Muziek Releases: BLØF, Ilse DeLange, OG3NE, Demi Lovato & BENR

Geschreven door Valérie Jonkers

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

BENR - Geworden Wie Ik Ben

In 2017 vormde Bart Maessen en Robin Zomer een band onder de naam BENR. De twee vrienden leerden elkaar kennen op school en maakte veel samen muziek. Om de week zijn ze op donderdag te horen bij Qmusic en maken een Nederlandstalige cover van een Engelse Top40-hit. Geworden Wie Ik Ben is een persoonlijk nummer, waar ze je meenemen in het verleden en nu. Het is een mooi en krachtig nummer waar een goede boodschap achter zit.

BLØF - Horizon

De Zeeuwse band BLØF is opgericht in 1992 en maakte in het begin vooral covers. Bij het grote publiek werden ze bekend met het nummer Liefs Uit London. De populariteit van het liedje zorgde voor landelijke bekendheid, waarna talloze hits volgde. Nu heeft BLØF een nieuw nummer gemaakt: Horizon.

Ilse DeLange - I Will Help You

Samen met zanger Waylon vertegenwoordigde Ilse DeLange Nederland op het Eurovisie Songfestival 2014 in Denemarken, waar zij tweede werden. De zangeres zingt vooral country, pop en rock. Het nieuwe nummer I Will Help You is een goud plaatje. Ze zingt over dat alles weer goed komt en dat je niet alleen bent. Dit nummer heeft het zeker in zich om een hit te worden!

OG3NE - Dat Ben Jij

De drie zussen Amy, Lisa en Shelly vormden eerst een zanggroepje onder hun eigen namen, maar in 2014 leerde Nederland het drietal opnieuw kennen als OG3NE door hun deelname de RTL4-talentenjacht The voice of Holland. Sindsdien is OG3NE razend populairen en scoren ze hit na hit. Het nieuwe nummer Dat Ben Jij is een rustig en mooi nummer. Zeker radio waardig!

Demi Lovato - Dancing With The Devil

De populaire popzangeres Demi Lovato was op jonge leeftijd al bezig met muziek en acteren. Toen ze zeven jaar was, was ze al te zien in de Amerikaanse kinderserie Barney & Friends. De zangeres en actrice brak pas echt bij het grote publiek door toen ze de hoofdrol kreeg in de Disney Channel-film Camp Rock in 2008. Haar nieuwe nummer heet Dancing With The Devil.