Talkshow Beau van Erven Dorens heet Beau

Talkshow Beau van Erven Dorens heet Beau

Geschreven door Daniël Schalk

De nieuwe talkshow van RTL4 met Beau van Erven Dorens heet Beau. De naam van de opvolger van RTL Late Night werd woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. RTL4 benadrukte eerder al dat het programma wel een talkshow wordt, maar niet hetzelfde wordt als andere talkshows.

Hoe de talkshow eruit gaat zien is nog niet duidelijk. “Wat voorop staat is dat de mensen tussen 22.30 uur en 23.30 uur iets anders krijgen voorgeschoteld dan er nu al te zien is. Maar als ze naar bed gaan wel het idee hebben dat ze iets meegekregen hebben”, zei Beau in april tegen het AD.

Gisteravond verspreidde RTL Boulevard het gerucht dat Albert Verlinde misschien een rol zou krijgen in de nieuwe talkshow van Beau. Echter klopt dat volgens Verlinde niet. “Ik ben verbijsterd over het nieuws van een eventuele samenwerking. Het klopt niet”, reageerde Albert, die onder contract staat bij Talpa, AD.

Beau gaat de late avond afwisselen met iemand anders, maar met wie is nog niet bekend. “Als ik iets doe, wil ik er vol voor gaan en moet alles wijken. In die andere maanden wil ik de dingen doen die ik nu ook doe”, zegt de presentator van programma’s als het Rotterdam Project en Beau en de Veteranen.

Foto: RTL / Roland J.Reinders