Quarantaine Songs: Missy Elliot, Enrique Iglesias en The Wanted

Quarantaine Songs: Missy Elliot, Enrique Iglesias en The Wanted

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Sinds de maatregelen van de overheid tegen het coronavirus zitten veel Nederlanders thuis in quarantaine. Hoeveel keer heb jij sindsdien jouw Spotify-lijstje al afgespeeld? Voor de afwisseling zoekt Sebastiaan naar ‘vergeten liedjes’, die mooie, oude herinneringen naar boven brengen.

Ciara & Missy Elliot – 1, 2 Step:

De Amerikaanse zangeres Ciara wilde hulp. Deze hulp kreeg ze van niemand minder dan Missy Elliot. De twee brachten samen het nummer 1, 2 step uit. Het is echt een nummer waar je op moet bewegen. Een goed nummer voor in de sportschool. Aangezien deze nu allemaal gesloten zijn, kan het nu prima in de woonkamer. Echt een fijn nummer om weer even op te zetten en de gedachten even los te laten.

Dannii Minogue – Who Do You Love Now:

Het zusje van Kylie Minogue, Dannii, kan zelf ook zingen. Ik dacht meteen aan haar nummer, Who Do You Love Now. Echt een vergeten liedje waar je helemaal op los kunt gaan. Haar muziek is net even anders dan de muziek van haar zus. Er zit een sterkte beat in verwerkt. Dat maakt helemaal niets uit, het is best een fijn nummer om weer eens op te zetten. Zeker in tijden waarin je binnen moet blijven. Volume even iets harder en de buren mee laten swingen. Dat mag best wel!

Enrique Iglesias – Bailamos:

Waar verlangt heel Nederland naar op dit moment? In de zomer die snel mag komen. Zeg je zomer, dan zeg je vrijwel meteen Enrique Iglesias. Maar wel nummer is nu een vergeten liedje? Dat is wel zijn zomerhit Bailamos. Dat is een heel fijn nummer om nu naar te luisteren. Even luisteren naar zijn lekkere stem en in gedachten denken aan de zomer die komen gaat. Laten we met zijn allen hopen dat de zomer snel aanbreekt en het coronavirus snel verdwijnt.

The Wanted – Chasing The Sun:

Ik blijf nog even bij de zomer. Want boyband The Wanted kwam met een zomerhit genaamd: Chasing The Sun. Het is een heel fijn nummer met een hele fijne melodie. Hier krijg je echt een zomers gevoel van. Stiekem baal ik nog altijd dat de band niet meer bij elkaar is. Zij hebben in korte tijd heel veel nummers uitgebracht. Dat was ineens afgelopen waar ik nog altijd van baal. Gelukkig zijn hun nummers nog altijd te beluisteren. Dus dat is nu een ideaal moment.