Stage Entertainment lanceert platform om musicals opnieuw te beleven
Bron: Roy Beusker

Stage Entertainment lanceert platform om musicals opnieuw te beleven

Geschreven door Pieter Jongsma

Stage Entertainment lanceert vandaag een online platform vol met content van de afgelopen twintig jaar uit de archieven van Joop van den Ende Theater Producties en Albert Verlinde Entertainment. Het platform, genaamd Stage Memories, is een musical schatkamer vol fragmenten van iconische producties. Tevens wordt een aantal musicalregistraties toegevoegd.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “In deze moeilijke periode is er extra behoefte aan nostalgie en entertainment. Via Stage Memories willen we de mogelijkheid bieden om veilig vanuit huis te kunnen genieten van musicals, die wij in de afgelopen 20 jaar op de planken hebben gebracht. Het is ontzettend mooi dat we op deze manier toch nog entertainment kunnen aanbieden en musicals uit het verleden weer kunnen laten herbeleven.” 

Het platform biedt naast een aantal musical registraties nog veel meer content. Zo kunnen mensen een kijkje achter de schermen van verschillende musicals nemen, worden er bijzondere scènes en fragmenten getoond en krijgen mensen nog nooit vertoonde beelden te zien. Het platform is te bekijken op www.stagememories.nl.