GTST-blog: Gaat Tiffy haar stiefmoeder achterna?
Bron: RTL / William Rutten

GTST-blog: Gaat Tiffy haar stiefmoeder achterna?

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het was de week van de liefde. Lucas en Tiffy stonden op het punt om hun liefde te vieren. De twee kiezen voor elkaar en voor hun liefde voor zoontje Wolf. Samen met vrienden en familie wilden ze deze dag groots vieren. Zelfs de vader van Lucas, Stefano, is ervoor overgevlogen vanuit Amerika. Alles leek erop alsof het een mooi feest zou gaan worden.

Maar wat toen gebeurde was een regelrechte shock. Door iets te diep in het glaasje te kijken stond Tiffy te zoenen met Stefano in de badkamer! Dat had ik echt niet aan zien komen. Voor Lucas was het ook een shock. Ineens staat de moeder van zijn kind met de opa van zijn kind te zoenen. Een hele verwarrende situatie moet ik wel bekennen. 

De spanningen zijn meteen voelbaar. Ik kan me goed voorstellen hoe Lucas zich moet hebben gevoeld. Maar aan de andere kant is het wel iets wat zou kunnen gebeuren. Maar om te zoenen op het feest van de liefde met je schoonvader is wel een beetje raar. Echt gezond kan ik het ook niet noemen. Het ergste wat nu kan gebeuren is dat Tiffy er met Stefano vandoor gaat. 

Nu zie ik dat niet snel gebeuren. Alhoewel je het met Tiffy nooit zeker weet. Hoe de twee het nu verder gaan oplossen is nog maar even de vraag. Lucas is behoorlijk koppig en kan zich er niet makkelijk overheen zetten. Toch denk ik dat de liefde sterker is en het wel goed zal komen. De twee hebben niet voor niets afspraken gemaakt. Maar zoenen met je schoonvader kun je beter niet meer doen. 

In kreeg een soort flashback naar het huwelijk tussen Tiffy’s vader, Anton en Linda. De twee waren nog maar net getrouwd of Linda ging vreemd met haar ex-man. Daarna bleef ze er een affaire op na houden. Vreemdgaan zal een onderwerp zijn wat elke keer terugkeert in GTST. Maar van Tiffy had ik dat nooit verwacht. Wordt zij hierdoor een soort nieuwe Sjors? Ik mag toch hopen van niet.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.