GTST Zomer-blog: Bijzonder ingewikkeld gezinsleven voor Lucas en Tiffy
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST Zomer-blog: Bijzonder ingewikkeld gezinsleven voor Lucas en Tiffy

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Tijdens de zomerstop van GTST blikt Sebastiaan elke vrijdag terug op het 30ste seizoen.

De wilde Lucas liet zich bijna temmen door zijn vriend Flo. Hij kreeg Lucas zelfs zo ver dat ze samen een kind wilden nemen. Ze kregen goede vriendin Tiffy zover om als draagmoeder in aanmerking te komen, maar ineens wilde ze Meerdijk verlaten terwijl ze zwanger was. Niemand wist alleen dat ze zwanger was.

Met het vertrek van Tiffy kwam er ook een einde aan Lucas en Flo. De twee groeiden uit elkaar en Lucas bleef alleen achter, totdat Tiffy ineens weer opdook. Haar vader Anton was in shock om haar zwanger te zien. Wie was de vader? Wat wilde ze met het kindje gaan doen? Wanneer hij hoort dat Lucas de vader is, is hij witheet van woede. 

Vaderwens

Voor Lucas is het allemaal een grote verandering. Hij wilde eigenlijk helemaal geen vader worden, maar nu Tiffy zijn kindje draagt, moet hij wel in actie komen. Het was een lange en vooral pittige weg. Lucas liet zijn vriendin meerdere malen in de steek. Totdat Anton hem de ogen opent. Hij moet nu zijn verantwoordelijkheid nemen. 

Lucas wil volledig voor het gezinsleven gaan. Wanneer de baby geboren is, is Lucas een andere man. Hij is dolgelukkig met zoon Wolf. Het brengt de familie dichterbij elkaar. Eindelijk weer een baby in de familie. Hoewel het nog niet lang geleden was dat Nina beviel van zoontje Max. Iedereen is maar wat blij met de nieuwe baby. 

Familiefeestje

Het is allemaal bijna perfect. Lucas wil zijn gezinsleven tot een nieuw niveau brengen. Hij besluit een soort ‘huwelijk’ te organiseren. In eerste instantie wilde Tiffy er niets van weten, maar ze ging toch akkoord. Voor Wolf is het van belang om op te groeien in een stabiele thuissituatie. Voor de feestelijke dag komt zelfs Stefano langs vanuit New York. 

Op het feest krijgt Lucas een shock te zien. Op het toilet betrapt hij Tiffy met zijn vader, zoenend. Hij weet niet wat hij ziet en rent boos weg. Is dit het wel allemaal waard? Kunnen Lucas en Tiffy wel gelukkig zijn samen? Wat als de ander een nieuwe relatie krijgt? Het is allemaal nogal ingewikkeld. Toch willen ze ervoor samengaan. 

Alleen hoe gaat het nu verder? Kunnen de twee het echt wel aan? Gaat het in de toekomst wel allemaal werken? Inmiddels is duidelijk dat Lucas Meerdijk zal verlaten. Hoe zal hij Meerdijk verlaten? Gaat hij samen met Tiffy en Wolf een nieuw avontuur te gemoed? De tijd zal het leren.

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug bij RTL4. Tot die tijd blikt Sebastiaan elke vrijdag om 19:00 uur in de GTST Zomer-blog terug op het 30ste seizoen.