Quarantaine Songs: Kate Ryan, Lipps Inc & Fedde Le Grand

Quarantaine Songs: Kate Ryan, Lipps Inc & Fedde Le Grand

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Sinds de maatregelen van de overheid tegen het coronavirus zitten veel Nederlanders thuis in quarantaine. Hoeveel keer heb jij sindsdien jouw Spotify-lijstje al afgespeeld? Voor de afwisseling zoekt Sebastiaan naar ‘vergeten liedjes’, die mooie, oude herinneringen naar boven brengen. 

Kate Ryan – Désenchantée:

De Belgische zangeres Kate Ryan brak in Nederland door met haar single Désenchantée. Het is een soort dance achtig nummer geworden. Heel fijn om even lekker op los te gaan. Bovendien heel erg fijn om weer eens even te horen. Stiekem is het nu een ‘foute hit’. Maar een ‘foute hit’ mag er nog zeker zijn! Reken maar dat het herinneringen naar boven brengt. 

Agnes – Release Me:

Kennen jullie Agnes nog? Wat heeft zij een leuke single uitgebracht, Release Me. Een heel uptempo en vooral vrolijk nummer. Hier kun je niet van stil blijven zitten. Hier wil je meer en meer van horen. Helaas is het nu nog maar zelfden op de radio te horen. Terwijl het wel een hele fijne hit voor Agnes was. Daarom nu weer even extra onder de aandacht gebracht. 

Lipps Inc – Funky Town:

Als er één nummer is die ik heel tof vind, dan is het Funky Town wel. Ik moet meteen aan de animatiefilm Shrek denken. Het is zo’n vrolijk nummer, dat je er automatisch blij van moet worden. De melodie is zo aanstekelijk dat je mee wil zingen. Tenminste, dat heb ik heel erg. Een onwijs fijn nummer, om nu echt even op te gaan zetten. Gewoon omdat het kan en omdat het mag. 

Jeckyll & Hyde – Freefall:

Er mag meer bewogen worden tegenwoordig. Daarom is het nummer van Jeckyll & Hyde ideaal. Hun single, Freefall is helemaal actueel tegenwoordig. Lekker bewegen op hippe muziek! De videoclip past helemaal bij Lego Masters. Wat overigens vanavond weer te zien is bij RTL 4. Dat staat los van deze editie. Puur toeval. Maar heerlijk om even helemaal uit je dak te gaan. Dat mag gewoon. 

Fedde Le Grand - Put Your Hands Up For Detroit’:

We blijven nog even bij het dansen. De dj Fedde Le Grand kwam met een heel swingend nummer, Put Your Hands Up For Detroit’. Een heel dansbaar en vooral dance achtig nummer. Hier word je wederom gelijk vrolijk van. Je wilt meteen gaan dansen, springen en vooral actief zijn. Of het nu een ouder liedje is of niet. Dansen kan en mag altijd! Gewoon naar buiten gaan en losgaan. Genoeg nummers om eens lekker uit je dak te gaan.