Muziek Releases: Timmy Trumpet, Gavin James, Adosa & Hub Rasker

Muziek Releases: Timmy Trumpet, Gavin James, Adosa & Hub Rasker

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Timmy Trumpet & Florian Picassa – Armageddon:

Het is de week van de samenwerkingen. Verschillende artiesten hebben voor hun nieuwste single de hulp van een collega ingeroepen. Zo is daar de nieuwe single, Armageddon van Timmy Trumpet. Hij kreeg voor deze single hulp van Florian Picassa. Het is een beetje een dance/tranceachtig nummer. Voor de fans van deze muziekstijl zal het ongetwijfeld weer genieten zijn. 

Gavin James – Boxes:

Zanger Gavin James heeft een nieuwe single gelanceerd. Het is een vrolijk popnummer geworden. Wanneer je ernaar luistert krijg je meteen zin in de zomer. De kans is dan ook groot dat het een zomer hit kan gaan worden. Dat komt mede door de fijne melodie die in het nummer sterk naar voren komt. 

Adosa – Propaganda:

De nieuwe single van Adosa is uitgebracht. Het nummer Propaganda is een echt trancenummer geworden. Er zit een hele sterke melodie in, die zeker gewaardeerd wordt door de fans. Als je van trance muziek houdt, dan kun je helemaal losgaan op Adosa. Of het een nummer voor op de radiozenders is, is een tweede. Maar de fans gaan het nummer hoe dan ook zeker vaker opzetten.

Hub Rasker – Als We Gaan:

De Nederlandse zanger Hub Rasker heeft een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heeft als titel Als We Gaan gekregen. De gitaarinvloeden in het nummer werken erg aanstekelijk. Een nummer wat zeker thuishoort op de radio. Hier word je op de één of andere manier toch wel vrolijk van. Echt een nummer voor een zonnige zomeravond op het balkon of aan het strand, als het straks weer mag.

Michael Mendoza & Toto La Momposina – Le Remontada:

Hier komt even een fijne zomerhit tevoorschijn. Michael Mendoza heeft zijn single Le Remontada uitgebracht. Hierbij kreeg hij hulp van Toto La Momposina en Steve Andreas. Het is een vrolijk nummer met een vrolijke melodie. Hiervan krijg je zin om te dansen én krijg je zin in de zomer. Een hele goede en vooral fijne samenwerking.