Muziek Releases: Miss Montreal, Idaly, Jente Charlotte & James Bay

Muziek Releases: Miss Montreal, Idaly, Jente Charlotte & James Bay

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Miss Montreal - Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Een vrij bijzondere samenwerking: Miss Montreal heeft een duet opgenomen met rapper Diggy Dex. Samen zingen zij Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Het is meteen de officiële titelsong van de gelijknamige bioscoopfilm Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, naar het boek van Daphne Deckers. Het is best een prettig nummer om naar te luisteren. Hier word je wel vrolijk van. Echt een nummer voor een warme, zomerse avond.

Jente Charlotte - Flowers

De Nederlandse zangeres Jente Charlotte laat weer muzikaal van zich horen, maar nu met eigen werk. Sinds het begin van de zomer covert zij voor Songfestival Update twee keer per maand een Songfestival-hit, maar nu is het tijd voor eigen muziek. Haar debuutsingle heet Flowers. Het is een heel mooi nummer, dat zeker radio-waardig is! Wellicht zien we Jente ooit zelf op het Eurovisie Songfestival.

Idaly - In De Kou

Rapper Idaly heeft de hulp van Hef ingeroepen. Samen hebben ze het nummer In De Kou uitgebracht. Het is een vrij rustig rapnummer. Voor de fans van rapmuziek zal het ongetwijfeld heel fijn zijn om naar te luisteren. De titel is voor veel mensen al meer dan goed. Want na een aantal warme dagen dromen veel mensen van ‘kou’. Alleen gaat het nummer van Idaly heel ergens anders over.

James Bay - Chew On My Heart                  

Zanger James Bay heft een nieuwe single gelanceerd. Zijn nieuwste single heeft als titel Chew On My Heart. Het begin is vrij rustig, maar al snel is het uptempo. Het ligt heel erg fijn in het gehoor. Echt een hit wat het goed zal gaan doen op de radio. James Bay heeft een grote hit op zijn naam staan genaamd Hold Back The River.

Jojo - What You Need

Zangeres Jojo heeft een nieuwe single. Haar nieuwste single heet What You Need. Het is een typisch nummer voor op de radio. Er zit wel een fijne melodie in. Het zou een verlaat zomerhitje kunnen zijn, maar dan moet je het wel meer dan één keer geluisterd hebben. Het is wel totaal iets anders van haar allereerste single Leave (Get Out).