Muziek Releases: Trijntje Oosterhuis, Travis en Famke Louise

Muziek Releases: Trijntje Oosterhuis, Travis en Famke Louise

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Trijntje Oosterhuis - We Zullen Doorgaan

Trijntje Oosterhuis steekt mensen die werkzaam zijn in de zorg een hart onder de riem met een nieuwe versie van We Zullen Doorgaan. Speciaal voor de laatste aflevering van het tv-programma Frontberichten over de mensen in de frontlinie tijdens de coronacrisis heeft Trijntje het nummer van Ramses Shaffy in een nieuw jasje gestoken.

Tavis - A Ghost

Het nieuwe nummer A Ghost van Travis gaat over dat het leven te kort is, dus dat je moet genieten. Het nummer is afkomstig van zijn gloednieuwe album 10 songs, dat op 9 oktober uitgebracht wordt. 

Famke Louise - Emotieloos

Famke Louise is weer terug met nieuwe muziek. Na grote hits als Vroom en Op Me Monnie is er nu Emotieloos. Famke brak in 2017 door, toen zij meedeed aan de realityshow Models in Paris: Het Echte Leven op RTL5. In 2018 deed ze ook mee aan RTL5-programma Expeditie Robbinson. Op de nieuwe track is ze onwijs openhartig. Ze zingt dat ze emotieloos is, omdat zij niet wordt begrepen door jongens.

Breathe Carolina - That's My Music

Het nummer That's My Music van dj Breathe Carolina is onderdeel van het verzamelalbum Music Freedom Unlimited. Breathe Carolina is een Amerikaanse duo voor elektronische muziek uit Denver. In 2007 is de band opgericht en heeft vijf albums en negen EP'S uitgebracht. Hun nieuwste Studioalbum genaamd Dead: The Album werd in november 2019 uitgebracht.