Muziek Releases: Asco, Joshwa, Kim Kaey & Trace

Muziek Releases: Asco, Joshwa, Kim Kaey & Trace

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Asco – Empatia:

Deze week verschenen er niet heel veel nieuwe nummers. Toch heeft de dj Asco een nieuw nummer uitgebracht. Zijn nieuwe single heeft als titel Empatia. Echt een nummer voor in de discotheek of voor festivals. Helaas mogen deze nog niet plaatsvinden. Ondanks dat, is het wel genieten voor de fans van dit soort muziek. Het heeft in ieder geval een fijne zomerse melodie. 

Joshwa – La Vida:

Is dit wellicht de zomerhit van 2020? Joshwa heeft met zijn nieuwe single La Vida wellicht de hit van deze zomer in handen. De melodie doet vrijwel meteen denken aan de zomer. Op dit nummer wil je dansen aan het strand of aan het zwembad. Wat alleen een beetje jammer is, is dat er bijna geen zang in voorkomt. Het nummer moet het bijna volledig van de melodie hebben. Maar bij La Vida is dat helemaal geen probleem.

Kim Kaey – Chance To Dance:

Weer een nummer wat het goed zou doen op een festival. De nieuwste single van Kim Kaey heeft als titel Chance To Dance. Wederom een nummer waar je goed op los kunt gaan. Een erg fijne melodie die blijft hangen. Er zitten zoveel instrumenten in, dat het fijn is om naar te luisteren. Een prima nummer voor een zomerse avond. 

Trace – Bones:

Deze week is het wel de week van dancemuziek. Trace heeft een nieuwe single gelanceerd. Zijn nieuwste nummer heeft de titel Bones gekregen. Wederom een nummer met een aanstekelijke melodie. Alles in het nummer doet denken aan de zomer. Hier krijg je automatisch een zomers gevoel van. Op dit nummer is het lastig om stil te blijven zitten. Een prima nummer voor aan het strand.