Nieuwe studio Hart van Nederland en Shownieuws uitgesteld
Bron: Instagram

Nieuwe studio Hart van Nederland en Shownieuws uitgesteld

Geschreven door Daniël Schalk

De verhuizing van Hart van Nederland en Shownieuws naar Hilversum is uitgesteld. Hart van Nederland en Shownieuws hadden maandag voor het eerst vanuit hun nieuwe studio zullen komen, maar tot verbazing van de kijkers kwamen de actualiteitenrubrieken vanuit hun oude studio in Amsterdam.

Een woordvoerder van Talpa laat aan Showbizznetwork.nl weten dat de verhuizing op maandag 15 juni niet door kon gaan, zoals eerder wel was aangekondigd. “We zijn nog tegen een paar operationele zaken aangelopen, die voor de verhuizing moeten worden opgelost”, aldus het mediabedrijf.

Het is op dit moment nog niet duidelijk op welke exacte datum Hart van Nederland en Shownieuws hun nieuwe studio alsnog in gebruik zullen nemen. De verhuizing van Amsterdam naar Hilversum vindt ‘heel binnenkort’ plaats. “Zodra de laatste operationele knelpunten zijn opgelost”, zegt Talpa Network.

Talpa-baas John de Mol brengt de redacties van Hart van Nederland en Shownieuws onder in zijn pand in Hilversum. In Hilversum krijgen de actualiteitenprogramma’s van SBS6 een moderne greenscreen-studio, waar nu het weerbericht van SBS6 al vanuit wordt gemaakt. Eerder lekte er al beelden uit.