Ali B vervangt Dan Karaty in jury Holland's Got Talent
Bron: William Rutten

Ali B vervangt Dan Karaty in jury Holland's Got Talent

Geschreven door Daniël Schalk

Rapper Ali B neemt plaats in de jury van het RTL4-programma Holland's Got Talent. Hij neemt de plaats over van Dan Karaty, omdat hij in de VS woont is het op dit moment vanwege de corona-maatregelen niet mogelijk vanuit de VS naar Nederland te reizen. Naast Ali B bestaat de jury van Holland’s Got Talent uit: Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Het programma wordt gepresenteerd door Humberto Tan.

Ali B: “Ik vind het jammer dat Dan er niet bij kan zijn, maar ik kijk er erg naar uit om aan Holland’s Got Talent mee te werken. De afwisseling van zoveel verschillende mensen met uiteenlopende talenten maakt Holland’s Got Talent juist zo leuk. En ik wil mij hierdoor laten verrassen en inspireren, samen met de andere juryleden. Ik heb er zin in!”

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “Wij hebben voor Ali B gekozen omdat hij sinds X Factor en natuurlijk bij The voice of Holland heeft bewezen dat hij een fantastisch jurylid is, dat met humor en kunde mensen kan beoordelen op hun prestaties. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat Dan door de vliegrestricties niet bij de audities van Holland’s Got Talent kan zijn. Hij is een zeer gewaardeerd jurylid en zodra de omstandigheden dat toelaten, kan hij zijn juryplek weer innemen.”

Het elfde seizoen van Holland’s Got Talent is vanaf 29 augustus om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De opnames van de audities starten op 2 juli.