Muziek Releases: Jeroen van der Boom, Sevn Alias, Karol G & Kings Of Leon

Muziek Releases: Jeroen van der Boom, Sevn Alias, Karol G & Kings Of Leon

Geschreven door Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Jeroen van der Boom - Herinneringen maken

In 2007 coverde Jeroen van der Boom het Spaanse nummer Silencio van zanger David Bisbal naar het Nederlands met Je Bent Zo. De cover betekende de doorbraak van Jeroen. Zijn nieuwe single Herinneringen Maken is een heel vrolijk nummer. Het lied gaat erover dat de momenten die je nu meemaakt, je er later op terug kan kijken.

Sevn Alias - Throwback

Sevn Alias groeide op in Amsterdam-West met een Surinaamse vader en een Surinaams-Attiliaanse moeder. Alias gebruikt heel veel Marokkaanse woorden in zijn teksten, zo heeft hij Kifesh als titel van zijn single die in 2016 is uitgebracht. Het betekend Hoezo in het Arabisch. Het nummer Throwback gaat over dat je even terug wilt gaan hoe het was. Het is een goede track dat het zomaar een hit kan worden.

Karol G - Location

Als tiener begon Karol G al met het maken van muziek. In 2014 verhuist ze naar New York om meer over de muziekindustrie te leren. Later tekende ze bij Universal Music Latin. Met het nummer Ahora Me Llama, waar ze voor heeft samengewerkt met zanger Bad Bunny, brak ze door en scoorde ze een nummer 1-hit. Location is een mooi Spaanstalig nummer, dat grote kans heeft om weer een hit te worden!

Full Crate - Rollercoaster

Met de samenwerking met Gangs Of Kin en Elique Curiel heeft Full Crate een nieuw track Rollercoaster uitgebracht. Het lied gaat over dat het leven een echte rollercoaster kan zijn met ups en downs. Full Crate is een Nederlandse-Armeense producer uit Amsterdam, die daarnaast ook zanger, songwriter en dj is. Hij was onlangs curator van een online muziekplatform: 22tracks. 

Kings Of Leon - Echoing

De Amerikaanse rockband uit Nashville bestaat uit de drie broers Caleb, Jared en Nathan Followill en hun neef Matthew Followill. De band bestaat al 21 jaar en hebben 7 studioalbums gemaakt. Ze spelen voornamelijk een mix van blues, countrymuziek, punk, garagerock en rock-'n-roll. De band heeft een nieuw single uitgebracht, Echoing. Een lekker rock-'n-roll nummer.