Muziek Releases: Nick en Simon, Daddy Yankee, Luuk van der Boom & Snoop Dogg

Muziek Releases: Nick en Simon, Daddy Yankee, Luuk van der Boom & Snoop Dogg

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Nick & Simon - Oostenwind

Het Volendamse hitduo Nick & Simon heeft weer een nieuw nummer gereleased, Oostenwind. De twee Volendammers zijn niet te scheiden. Simon kwam in de klas bij Nick en als snel ontdekte ze hun gezamenlijke passie: muziek. Ze werden de beste vrienden en begonnen als duo een muziekcarrière. Het nieuwste pareltje van Nick & Simon is dus Oostenwind, weer een heerlijk Nick & Simon-nummer.

Snoop Dogg & Derrick Milano - Dame D.O.L.L.A

Eén van de grootste Amerikaanse rapper Snoop Dogg heeft samen met Derrick Milano en Kobe een nummer uitgebracht, Dame D.O.L.L.A. Snoop Dogg is een echte alleskunner. Naast rapper is hij ook zanger en acteur. In het verleden heeft de rapper heel veel drugs gebruikt, waardoor hij regelmatig in aanraking kwam met de politie. Hij zat gedurende drie jaar in de gevangenis, nadat hij zijn middelbare school had afgemaakt.

Wies - Maar Ik Doe Het Toch 

De doorbraak van Wies is ongekend. Ze wonnen de Amsterdamse Popprijs 2018 én de Grote Prijs van Nederland 2019. Nu is er weer nieuwe muziek. Het nieuwe nummer Maar Ik Doe Het Toch is op 10 september uitgebracht en is overal te luisteren. Het is een leuk nummer, die wel eens een hitje kan worden!

Daddy Yankee, Anuel Aa & Kendo Kaponi - Don Don

Daddy Yankee is inmiddels niet weg te denken uit de muziekwereld. Nadat hij eerder dit jaar het nummer Muëvelo uitgebracht, komt hij nu in samenwerking met Anuel Aa en Kendo Kaponi met het nummer Don Don. De Puerto Ricaanse zanger zingt al vanaf zijn vroege tienerjaren. Net zoals vele andere rappers, verwerkt ook Daddy Yankee maatschappelijke vraagstukken in zijn teksten. Zoals wij van Daddy Yankee gewend zijn is Don Don weer een heel vrolijke lied. Het gaat vast weer een knallende hit worden, waar niemand genoeg van gaat krijgen!

Luuk van der Boom - Dans & Lach

De appel valt nooit ver van de boom. Luuk van der Boom treedt in de voetsporen van zijn vader. In 2019 deed de 13-jarige Luuk van der Boom mee aan het Junior Songfestival, maar nu is daar zijn eerste echte nummer Dans & Lach. Het nummer heeft een positieve tekst en zorgt ervoor dat je een lach op je gezicht krijg. Het gaat namelijk over dat je niet altijd even vrolijk bent, maar dat je het zelf het beste moet maken. Het geeft een positieve vibe mee.