Van actiedag Giro555 tot overstap Bram Krikke: bijlezen in één minuut
Bron: SLAM!

Van actiedag Giro555 tot overstap Bram Krikke: bijlezen in één minuut

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Elke zondag maakt Showbizznetwork.nl een overzicht van het belangrijkste media-nieuws uit de voorbije week. Lees in één minuut de hoogtepunten uit week 33 terug.

Bram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic

Het succesvolle radioduo Bram Krikke en Tom van der Weerd stapt over van SLAM! naar Qmusic. Het AD melde de overstap vorige week al op basis van bronnen, maar het nieuws is maandag door Qmusic bevestigd. De radiozender is erg blij met de komst van Bram en Tom. “Met Bram en Tom halen we een topduo in huis”, zegt programmadirecteur Dave Minneboo van Qmusic.

RTL4 maakt vooravondshow van Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin keert in een nieuwe vorm terug op televisie. Het programma is vanaf eind augustus dagelijks te zien op het oude tijdslot van 5 Uur Live, dat onder de naam van het oude tv-programma De 5 Uur Show verder gaat bij concurrent SBS6. Presentatrice Froukje de Both biedt de kijker in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Froukje wordt ondersteund door tv-kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot.

CSI na vijf jaar terug op tv met spin-off CSI: Vegas

De Amerikaanse tv-serie CSI keert na vijf jaar weer terug. Volgens het Amerikaanse Deadline wordt er momenteel gewerkt aan de nieuwe spin-off CSI: Vegas, dat zich net als het origineel afspeelt in Las Vegas. Acteurs William Petersen en Jorja Fox kruipen voor de nieuwe serie weer in de huid van geliefden Gil Grissom en Sara Slide. De bedoeling is dat de opnames in de herfst beginnen.

Giro555 haalt ruim 6 miljoen euro op voor Beiroet

Giro555 heeft vrijdag met de Nationale Actiedag voor Beiroet ruim 6 miljoen euro opgehaald. De Samenwerkende Hulporganisaties vroegen vrijdag steun voor de hulpverlening aan getroffen inwoners van Beiroet. Vanmorgen stond de teller al op 5 miljoen, wat het totaal 11.451.558 euro maakt. Op radio en televisie was er veel aandacht voor de Nationale Actiedag. In Hilversum was een kleinschalig actiecentrum ingericht. Natasja Froger reed met een oude schoolbus door het land.

Zangwedstrijd We Want More krijgt tweede seizoen

De zangwedstrijd We Want More krijgt een tweede seizoen. Het grote nieuws werd donderdag in Shownieuws bekendgemaakt door presentator Johnny de Mol. We Want More was deze zomer de grote kijkcijferhit van SBS6. Het programma trok tijdens de première ruim een één miljoen kijkers, maar zag de kijkcijfers daarna wel iets teruglopen. Vanavond is op SBS6 de grote finale te zien.