Vanavond op tv: Strijd barst los tussen oud-deelnemers Heel Holland Bakt
Bron: MAX / Roland J. Reinders

Vanavond op tv: Strijd barst los tussen oud-deelnemers Heel Holland Bakt

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Zeven oud-deelnemers van Heel Holland Bakt doen vanaf vanavond opnieuw een gooi naar de titel van beste thuisbakker van Nederland. Vanwege het 10-jarig jubileum van het populaire bakprogramma krijgen zeven oud-deelnemers in Heel Holland Bakt Nog Een Keer een herkansing in de bekende baktent.

De oud-deelnemers die de strijd opnieuw aangaan zijn Narcis, Jacques, Filiz, Hidde, Manuela, Gwenn en Cas. De opdrachten in Heel Holland Bakt Nog Een Keer zijn geïnspireerd op de opdrachten uit eerdere seizoenen. In de eerste aflevering moeten ze als signatuuropdracht een speciale appeltaart maken.

André van Duin neemt wederom de presentatie op zich. In 2016 nam André het presentatiestokje over van Martine Bijl, die een hersenbloeding had gehad. De vervanging zou tijdelijk zijn, maar werd permanent. Martine overleed op 30 mei 2019. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vormen de jury.

Heel Holland Bakt Nog Een Keer is vanaf vanavond, iedere zondag, om 20:30 uur te zien op NPO 1. Niks missen van Heel Holland Bakt? Word dan lid van onze Facebook-groep!