Nieuw in Meerdijk: Hassan Slaby versterkt cast GTST
Bron: RTL

Nieuw in Meerdijk: Hassan Slaby versterkt cast GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Acteur Hassan Slaby is een nieuw gezicht in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Hij maakt zijn opwachting als Marwan, de broer van Ilyas (gespeeld door Hamza Othman). Maar het lijkt het erop alsof Ilyas niet heel blij is om zijn broer te zien. De kans is groot dat Marwan een tijdje in Meerdijk zal blijven. Hij is namelijk al op de jaarlijkse castfoto te bewonderen. 

Hassan is bekend van de jeugdserie SpangaS. Hierin speelde hij een tijdje de rol van Eman. Naast Hassan is ook Jojo (gespeeld door Stephanie van Eer) een bekend gezicht uit SpangaS. Het is een kleine stap van de jeugdserie naar soapserie van RTL 4. 

Actrice Gaby Blaaser, speelde de rol van Sacha in GTST, is ook bekend van SpangaS. Zo was zij in het eerste seizoen van de jeugdserie te zien. Onlangs had de actrice nog een realllife serie waarin ze op zoek ging naar haar grote liefde. De zoektocht is niet helemaal gegaan zoals ze had gewild. 

Naast Hassan maakt Christine van Stralen ook haar opwachting in Meerdijk. Zij zal de rol van Judith Schoof gaan vertolken. Zij krijgt vooral te maken met Anton (Joep Sertons). Halverwege september zullen beide nieuwe gezichten te zien zijn in het eenendertigste seizoen van GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.